Gay sau Straight, un cuplu este tot un cuplu!

Intamplarea face, ca petrecerea de anul nou sa ne gaseasca in casa unui cuplu de gay! Pe ei in cunosteam din vedere, la fel ca pe multi alti invitati de la petrecere.

Ca preambul pentru incursiunea noastra dintre ani, eu, liberala familiei, m-am simtit obligata sa-i fac un mic instructaj conservatorului Gladiator: “Te rog frumos, sa lasi la o parte conceptiile tale conservatoare! Sa te porti frumos! Daca consideri ca nu esti in stare sa accepti ceva diferit fata de normalitatea ta, mai bine anunta-ma din start sa nu mai mergem!” Se pare ca toate demersurile mele de a pleda timp de 8 ani pentru diversitate, in fata unui Gladiator formal, au dat roade, caci mi-a zis: “Mergem!

Ne-am ambalat frumos, am pregatit o sticla de Champagne si am pornit la drum.

Intr-un tarziu, invartindu-ne buimaci dupa instructiunile GPS-ului printre stradute minuscule si inghetate din Bucuresti, am ajuns la locul cu pricina: un apartament micut si cochet, aranjat cu mult bun gust, unde se putea gasi deopotriva amprenta masculina cat si amprenta feminina. O multitudine de dulapuri, pe care subsemnata o invidiaza pana si in ziua de azi, si o camera plina cu tehnologie, pe care Gladiatorul a savurat-o din prima clipa.

Fiecare cu ale lui… Eu m-am indreptat spre sufletul petrecerii, admirandu-i maiestria de a-si aranja parul in cel mai sofisticat mod si de a-si asorta pantofii din piele-ntoarsa de culoarea prunei cu camasa, gazdei. Gladiatorul, s-a retras in discutii tehnologizate despre Corsair si alte lucruri care pe mine ma depasesc, cu jumatatea gazdei.

Printre picaturi, dansuri, glume, am observat ca fiecare membru al cuplului era diferit, la fel cum este cuplul meu. Unul mai petrecaret, mai sociabil, mai liberal, iar altul mai conservator, mai rezervat, nefumator si casnic. Si-au schimbat priviri ingrijorate, atunci cand pisica de teama si sperieturi s-a deranjat la stomac, exact cum ne ingrijoram noi atunci cand pustiul e bolnav. Unul a fost rezervat si stanjenit de atata lume invadandu-i spatiul personal, dar amabil. Celalalt a fost amuzant, primitor si ghidus…

Cand am ajuns acasa spre dimineata, am tinut neaparat sa-i aflu parerea, lui, Gladiatorului. Mi-a zis zambind: “M-am simtit foarte bine! Ai avut dreptate, gay, straight, un cuplu e un cuplu, iar gazdele noastre au fost niste persoane placute, inteligente si mult mai cu picioarele pe pamant decat multe persoane hetero pe care le cunoastem.

Deci se poate! Unitate in diversitate!

Advertisements

3 thoughts on “Gay sau Straight, un cuplu este tot un cuplu!

 1. Radu says:

  Se zice ca e greu sa acceptam ceva (sau cineva) diferit
  Eu cunosc o persoana de gen “somwhere in the middle” cu era intr-un formular, care a si fost retras din motive sexiste.
  Nu are jumatate, ceea ce-l face putin suspect in ochii cunostintelor mele de sex feminin. Si pot sa zic ca toate se uita ciudat la el. Pe cele singure le-as intelege…concurenta…dar cu celelalte nu prea inteleg. Oricum nu cred ca e o idee buna sa fortez acasa o discutie din cauza lui.
  “El” ca sa zic asa, are gusturi bune la tzoale (si mi-a dat idei de multe ori desi ideile lui sint cam avangardiste pentru gustul meu), ii plac foarte tare masculii hetero si are o problema cu femeile. Altfel, la suprafata e un tip ok. De un an si ceva de cind am de-a face cu el aproape zilnic am iesit si la bere, m-am fortat sa fiu mai tolerant. Dar la un nivel mai adinc e diferit, intr-un fel care instinctiv ma tine la o distanta de un brat, ca sa zic asa. Si nu stiu daca in cazul de fata sa-mi cenzurez instinctul sau nu.

  • visatoaredebucuresti says:

   Asta cu somewhere in the middle e nasol. Eu accept ce e diferit nu ma impacteaza in nici un fel dar presupun ca e nasol sa n-ai o optiune sexuala clara si nici real sa nu reusesti sa faci parte dintr-o tabara sau alta. ma mir ca femeile sunt Asa reticente fata de el, Mai degraba ma asteptam la barbati sa fie. Frumos ca-I ti de urat, credeam ca esti mult Mai de moda veche 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s