Baetie!

Urmaresc o emisiune despre niste tipi, care lucreaza impreuna, sunt de varste variate, iar in timpul liber fac diverse chestii tot impreuna, gen: merg in poligon si trag cu arma, joaca mini-golf, se duc in Las Vegas si se fac praf…

M-a lovit subit acum, uitandu-ma la ei cat de amuzati sunt asa, in poligonul lor, cu armele lor, unul imbracat in haine militaresti, altul purtand ghetre si costum de mafiot, cat de tare invidiez barbatii.

Subit realizez de ce sunt omniprezenta la discutii pe balcon cu baietii in loc sa stau la taclale cu mamicile, la toate petrecerile, de ce tata e mult mai appealing decat mama si de ce prietenii mei de suflet sunt masculi si nu femei. E baetie, frate!

Daca ai nesansa de a te naste fara coaie, e relativ mai simplu in pantaloni, dar, n-ai sa ai sansa la o baetie reala. Baietii fac baetii doar cu baieti. Vei putea exista printre ei pe alocuri, dar mereu vor fi oarecum rezervati. Si mai deprimant de atat, cu femeile n-ai sanse la baetii.

Femeile se strang in carduri pentru shopping la mall, pentru o cafea relaxata la cafeneaua de fite, pentru a jeli impreuna un mascul feroce (care face, by the way, baetii).

De ce femeile n-au mentalitatea asta de relax and shit?!

Femeile n-au o unitate deasta, n-au spiritul ala tembel de haita, care ma fascineaza la barbati. Femeile nu se murdaresc, nu se prostesc, damn, femeile habar n-au sa-si traiasca viata.

Nu ma puntei la zid, e doar o traznaie care mi-a trecut fugar prin suflet 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s